Zaterdag 23 maart 2019,

De dag voor mijn race 2 in het Nederlands kampioenschap voor Kids.
Gesponsord voor mij door Tummers Food Processing Solutions uit Hoogerheide.
De eerste racedag heb ik helaas moet missen ivm met het Europees kampioenschap in februari.

Dus vanaf nu vol aan de bak.

Om 3.45 uur op weg naar Groningen om voor de wedstrijd nog even een paar rondjes
te trainen op de baan waar ik nog nooit gereden had.
De training op de baan gaf mij al een goed gevoel. 0.1 seconde van het baan record af.

Race 1 kwali P1 en race P1 goed begin.
Vanaf het begin van de race kwam mijn positie niet in gevaar, een vrij makkelijke overwinning tot gevolg.
Race 2 kwali P3 en race P2
Deze race een minder kartje, wat resulteeerde in een kwali op p3. Na de race bleek deze kart 0,6 sec langzamer te rijden dan die uit race 1. Maar ondanks dat wist ik toch 1 plekje te winnen op deze moeilijk in te halen baan. Toch blij met dit resultaat.
Race 3 kwali P3 en race P2
Ook deze race een zware strijd moeten aangaan, in een minder kartje, met de voorgangers. toch wist ik mij naar P1 te rijden,maar na de wedstrijd kreeg ik een plaatsstraf ivm een foute inhaal. Die voelde ik al aankomen dus dat was wel terecht. Dus einde race op P2.
Race 4 kwali P1 en race P1.
Deze race weer een lekker te handelen kartje. Kwali P1. Bij start van de race kon ik goed wegkomen en bouwde mijn voorsprong uit naar ruim 12 seconden. Dit ook omdat de achterliggers in gevecht met elkaar waren om P2.

In het algemeen klassement van de dag Eerste plaats te pakken. Ook wist ik de snelste rondetijd van de dag te rijden.
Mijntje Koerts gefeliciteerd met je tweede plaats en
Allard Leidelmeijer gefeliciteerd met de derde plaats

Bedankt weer voor het lezen van mij verslagje,

Groetjes Wouter

Sponsors bedankt voor het mogelijk maken van deze wedstrijd.

Sandd met hoofdkantoor in Apeldoorn.
Tummers Food Processing Solution in Hoogerheide.
New Care Voedingssupplementen in Waalwijk.
SNS bank Bergen op Zoom/ Steenbergen.
WEA accountantskantoren in Roosendaal.
Jumbo Paul Lucius in Hoogerheide.
Oltech Websolution in Geleen.
Automotion Goes in Goes.
Opi en Omi in Bergen op Zoom.
Drogisterij Poleij-Janse in Hoogerheide.