Haase Kart, Italië 16 april 2023 tot 21 april 2023.

Het was een super gave week in Italië samen met Maissan Motorsport en Oeste kart.
2 dagen kunnen testen op het South Garda Circuit!
2 dagen testen met de Haase Karts.

Dinsdag de fabriek van Haase mogen bekijken. Zo die was schoon en geordend. Echt super mooi daar!
Leuk om te zien hoe o.a mijn karts gebouwd worden.
Woensdag was een droge warme dag en Donderdag was een half droge en half natte dag.
Dus lekker in verschillende weersomstandigheden kunnen trainen.

Jorn en Kris Haase zouden er een paar uur zijn maar waren er gewoon twee dagen en hebben
mij heel veel tips gegeven.
Ik heb ontzettend veel bij geleerd! en genoten van de snelheid die ik mede door hen,
Jo Lambrecht en Richard Maissan heb kunnen bereiken op de baan.

Vrijdag morgen nog even terug gegaan naar de fabriek om afscheid te nemen van Fam. Haase en nogmaals door de fabriek mogen lopen. Een mooie afsluiting van deze gave week, die ik nooit meer ga vergeten!

En nu weer thuis. Mijn nieuwe Haase kart opbouwen voor de wedstrijd van aankomend weekend op het circuit van Kerpen (Duitsland). Daar ga ik met mijn spik splinter nieuwe kart alle tips toepassen die ik heb geleerd! Ik ga daar weer strijden met 36 rijders. Heb ik weer heel veel zin in!!