4 juni 2019,

Race 9 van de Bite Media Cup in Roosendaal met team MTW racing.

Een zwaar teleurstellende race met beslissingen oftewel geen beslissing van de wedstrijdstrijdleiding. Maar ook daar heb je mee te dealen. Gelijk hebben en gelijk krijgen is een klein verschil, maar in de uitslag is dat wel een groot verschil.

Mats en Tim deden de kwali, beide kwamen niet aan de tijd met 6kg extra gewicht ivm 2e plaats vorige race. ( naar later bleek had de baan marshall de choke net niet helemaal dicht gedaan ). Balen en dus geen goede tijd. Starten als 11e.

Tim ging als eerste rijden. Zijn kartje bleek niet echt een topper en na een 5-tal minuten snel de eerste van de verplichte 6 kartwissels gedaan. De 2e was ook niet waar we op hoopte, maar kon er mee door. Dus Tim reed zijn stint uit. Hierna was Mats aan de beurt. Voor hem wel op m0oi moment de kartwissel kunnen doen. Mats reed heel zijn stint van 45 minuten door met top tijden.

Daarna mijn beurt. Ik moest nog 3 x overstappen in een andere kart tijdens mijn stint. De karts waren redelijk, maar niet top. Tijdens de laatste 10 minuten moest ik vol blokken op team van der Grift. Helaas werd ik 5 minuten voor het einde van de race vol in de kant geduwd. Zonder dat daarvoor een straf werd uitgedeeld. Helaas het is zo, neerleggen bij de beslissing, discussiëren met de wedstrijdleiding heeft geen enkele nut. De beslissing dat ze het goed vonden was al gemaakt. Eindresultaat deze race P6.
Dus maar accepteren en deze wedstrijd snel vergeten.
Jammer voor het kampioenschap. P3 is nu nog het hoogst haalbare denk ik. Daar gaan we dus nog vol voor.

Bedankt weer voor het lezen van mij verslagje,

Groetjes Wouter

Hierbij bedank ik weer mijn sponsors voor het mogelijk maken van deze wedstrijd.

Sandd met hoofdkantoor in Apeldoorn.
Tummers Food Processing Solution in Hoogerheide.
New Care Voedingssupplementen in Waalwijk.
SNS bank Bergen op Zoom/ Steenbergen.
WEA accountantskantoren in Roosendaal.
Jumbo Paul Lucius in Hoogerheide.
Oltech Websolution in Geleen.
Automotion Goes in Goes.
Opi en Omi in Bergen op Zoom.
Drogisterij Poleij-Janse in Hoogerheide
.